Karateclub United Friends

Gelderhorsten 146 Lommel

Palmares

Jasmine Tips 22.12.1989

1ste Plaatsen Kumite

Beker van Bocholt1999
Beker van Meerhout 1999
Belgische kampioenschappen in Veerle2000
Beker van dedommelvallei2001
Beker van Meerhout 2001
Beker van Ranst 2001
Beker van Leopoldsburg2001
Beker Pieter Harms 2001
BKF Kampioenschap Lebbeke2001
Beker van Bochelt2002
Beker van Meerhout 2002
BelgischeGoju-Ryu kampioenschappen Balen 2002
Goju-kai lommel 2002
Beker van de dommelvallei 2003
Beker van Bochelt2003
IKF Germany 2003
Vlaamse kampioenschappen Helchteren 2003
Belgische kampioenschappen Bouwel 2003
Beker van Westerlo 2003
Zipangu Neerpelt 2004 Open
Beker PieterHarms 2004
BelgischeGoju-Ryu kampioenschappen Kessel–lo 11.01.2004
Elhatri Eindhoven 23.05.2004
Rotterdam-cup 06.06.2004
Beker van Schoten 17.10.2004
BelgischeGoju-Ryu kampioenschappen Tienen 05.09.2004
Beker van Olen 03.10.2004
Beker van Leopoldsburg 21.11.2004
Beker van Meerhout 30.01.2005
Zipangu Neerpelt27.02.2005
Zipangu Neerpel tOpen 27.02.2005
Beker PieterHarms 10.04.2005
Beker van Bochelt 30.10.2005
Beker van Olen 06.11.2005
Beker van Leopoldsburg13.11.2005
Beker van Leopoldsburg Open 13.11.2005
Flemisch Open Turnhout 20.11.2005
WTKA Wereldkampioenschappen Italië 27.11.2005
WTKA Wereldkampioenschappen Italië 24.09.2006
Beker van Schoten 22.10.2006
Vlaamse kampioenschappen Schoten 28.01.2007
Belgische Kampioenschappen Kumite Kortrijk 18.03.2007
Beker van Luik 30.09.2007
WTKA Wereldkampioenschappen Italië 21.10.2007
Belgian Open Leuven 04.11.2007
WTKA Wereldkampioenschappen Italië 26.10.2008
WTKA Wereldkampioenschappen SEMI CONTACT 26.10.2008
Beker van Hoeselt25.10.2009
Belgische Kampioenschappen te Namen op 21 Maart 2010
Limburgs Kampioenschap te Lommel op 18 April 2010
Belgian Open te Leuven op 14 Nov 2010
Heijoshin Cup te Olen op 21 nov 2010-11-22
Vlaams Kampioenschap 2013 te Beerse op 27 Jan2013
Limburgs Kampioenschap te Leopoldsburg op 14April2013
WTKA Italie 29 okt tm 4 nov 2013
team sanbon kumite,
team ippon kumite,
team point karate,
point karate indiv.

Beker van't Kamp  27/11/2016

 


1ste Plaatsen Kata

Vlaamse Kampioenschappen Helchteren 2003
Zipangu Neerpelt27.02.2005
WTKA WereldkampioenschappenItalië 27.11.2005
Beker van Veerle 22.01.2006
Vlaamse Kampioenschappen Leuven 29.01.2006
Limburgse Kampioenschappen Helchteren 09.04.2006
WTKA Wereldkampioenschappen Italië 24.09.2006
WTKA Wereldkampioenschappen Italië Superchamp24.9.2206
Vlaamse Kampioenschappen Schoten 28.01.2007
Belgische Kampioenschappen Namen 04.02.2007
Limburgse Kampioenschappen Helchteren 22.04.2007
Limburgse Kampioenschappen Helchteren Senior22.04.2007
WTKA Wereldkampioenschappen Italië 21.10.2007
BelgischeGoju-Ryu kampioenschappen 18.11.2007
BelgischeKampioenschappen 03.02.2008 Senioren
Beker van Veerle17 Jan 2010
Zipangu Tornooi 28 Feb 2010 te Neerpelt
Limburgs Kampioenschap te Lommel op 18 April 2010
Beker van Lochristi 07 Nov 2010
Heijoshin Cup te Olen op 21 Nov 2010
Limburgs Kampioenschap op 17 Apr2011 teLeopoldsburg
Zipangutornooi op 17 Feb 2013 te Neerpelt
Limburgs Kampioenschap te Leopoldsburgop 14 April 2013
Zipangu Pro 2014
Belgisch Kampioenschap te Koersel 7/12/2014

Limburgs kampioenschap 2015

Beker van't Kamp   27/11/2016

 

2de Plaatsen Kumite

Guyu-KaiLommel 1999
Beker van dedommelvallei 1999
Open Nederlandse Kampioenschappen 2000
Beker van Meerhout 2000
Beker van Ranst 2000
BelgischeKampioenschappen Antwerpen 2001
Open VKA 2001
Beker van dedommelvallei 2002
Beker PieterHarms 15.03.2003
Beker PieterHarms Open 2004
Belgische Kampioenschappen Namen 2004
Beker van Olen 3.10.2004
Beker vanLeopoldsburgOpen 21.11.2004
Kamacho-cup 28.11.2004
Vlaamse Kampioenschappen Leuven 29.01.2006
Wereldkampioenschappen Goju-Ryu Italië Assisi 10.09.2006
BelgischeKampioenschappen Goju-Ryu Westerlo 12.11.2006
LimburgseKampioenschappen Helchteren 22.04.2007
Sittard –cup Nederland 24.06.2007
Beker vanLochristi29 Nov 2009
Zipangu Tornooi 13 Mar2011-03-14
Limburgs Kampioenschap op 17 Apr2011 teLeopoldsburg
WTKA Wereldkampioenschappen Italië 01/04-11-12 ShobuIppon
WTKA Wereldkampioenschappen Italië 01/04-11-12
Point KarateTeam Galatornooi 35jaar Bornem op 26 Mei 2013 teBornem
WTKA Italie 29 okt tm 4 nov 2013
Ippon kumite indiv.
Sanbon kumite indiv.
Belgian Open 17/11/2013
Beker van Hoeselt 27/10/2013
Belgische Kampioenschappen te Koersel 7/12/2014

Limburgs kampioenschap 2015

 

 

2de Plaatsen Kata

Beker Pieter Harms 2001
Beker Pieter Harms 2003
Belgische Kampioenschappen Lebbeke23.01.2005
Beker van Olen 6.11.2005
Beker van Leopoldsburg Open 13.11.2005
WTKA Italië Sicilië 18.12.2005
Belgische Goju-Ryu Kampioenschappen Westerlo 12.11.2006
Beker van Lochrist i29 Nov 2009
Belgische Kampioenschappen te Namen op 21 Maart 2010
Vlaams Kampioenschap 2013 te Beerse op 27 Jan2013

Limburgs Kampioenschap Lommel   30 april 2017

 

3de Plaatsen Kumite

Beker Piete rHarms 2000
Beker van Bocholt 2000
Beker van Bocholt 2001
Beker van Leopoldsburg 2002
Open Kampioenschap Herentals 2002
VKA Open Belgium Turnhout 2002
Zipangu Neerpelt 2004
Beker van Olen Open 3.10.2004
Flemisch Open 14.11.2004
Belgische Kampioenschappen Lebbeke 23.01.2005
Zipangu Neerpelt Open 27.02.2005
Beker Pieter Harms Open 10.04.2005
Beker van Schoten 23.10.2005.
Beker van Olen open 06.11.2005
Belgische Kampioenschappen Namen 19.03.2006
Krokoyama-cupKoblenz Duitsland 22.04.2006
Belgische Kampioenschappen 5.11.2006
Kamacho-cup 26.11.2006
Krokoyama-cup Koblenz Duitsland14.04.2007
Belgische kampioenschappen Goju-Ryu 18.11.2007
Belgische Kampioenschappen Namen 16.03.2008 Junioren
WTKA Wereldkampioenschappen 21.10.2007point karate
BelgischeKampioenschappen 21– 22 Feb 2009 teSchoten Belgian Open 08 Nov 2009 teLeuven
Zipangu Tornooi 28 Feb 2010 te Neerpelt
Zipangu Tornooi 13 Mar2011 te Neerpelt
WTKA Wereldkampioenschappen Italië01/04-11-12 KumiteTeam WTKA Wereldkampioenschappen Italië 01/04-11-12 Shobu Sanbon WTKA Wereldkampioenschappen Italië 01/04-11-12 Point KarateTeam
Zipangu Tornooi op 17 Feb 2013 te Neerpelt
Belgische Kampioenschappen te Namen, 02 maart 2014
Zipangu Pro 2014

 

3de Plaatsen Kata

Beker van Meerhout 2002
Beker van Leopoldsburg 21.11.2004
Beker van Leopoldsburg Open 21.11.2004
Beker van veerle 16.01.2005
Beker Pieter Harms 10.04.2005
Beker Pieter Harms Open 10.04.2005
Beker van Olen Open 06.11.2005
Krokoyama-CupKoblenz 22.04.2006
Vlaamse Kampioenschappen 27.01.2008
Belgische kampioenschappen 03.02.2008 senioren
Krokoyama-Cup Koblenz 05.04.2008
Bekervan Veerle18.01.2009
Belgische Kampioenschappen 21– 22 Feb 2009 teSchoten
Zipangu tornooi 01 Mar 2009 te Neerpelt
Belgische Kampioenschappen te Namen, 02 maart 2014

Zipangu Pro 15.03.2015